Sarsa Sant Cugat, Volkswagen Sant Cugat, Sarsa Volkswagen,

Sant Cugat, 6 de setembre de 2018

 

 

L’HANDBOL SANT CUGAT i l’empresa de transport, venda i postvenda de vehicles  MOVENTO, amb seu a Sant Cugat, han signat un acord per patrocinar tots els equips del club d’handbol per a les properes dues temporades. Aquest és el primer cop després de set anys que el club aconsegueix un patrocinador per als seus 17 equips. Fa quatre anys  Thinkinsport ja va patrocinar el primer equip.

Arran d’aquest nou acord, el sènior A, masculí i femení, lluirà el nom de la filial Moventis a la samarreta mentre que la resta d’equips jugaran amb la inscripció Sarsa, marca de Movento també dedicada a l’automoció. “Estem molt orgullosos que una gran companyia familiar amb base a Sant Cugat de llarga història i compromesa amb el seu entorn hagi decidit col·laborar amb l’Handbol Sant Cugat per tal d’ajudar-nos a promoure la formació esportiva dels nostres jugadors i jugadores”, afirma el president del club esportiu Miquel Catarineu. Aquesta nova col·laboració econòmica anirà destinada a millorar la formació dels equips de base i els recursos competitius del primers equips.

L’Handbol Sant Cugat també compta amb la col.laboració d’altres empreses com JVC, Tornilleria Arfont, Restaurant Italians 3, Hummel, Gaes i Embotits Bondria.

Martes, Octubre 9, 2018
0