Sarsa Sant Cugat, Volkswagen Sant Cugat, Sarsa Volkswagen,

* Les obres de millora, que han durat tres mesos, han permès modernitzar l’espai i millorar l’experiència del client

* Amb motiu de la reinauguració, els propers 12, 13 i 14 de juliol hi haurà descomptes especials en turismes i furgonetes nous i d’ocasió

 

9 de juliol de 2018.- Tres mesos després de l’inici de les obres, el concessionari Sarsa Volkswagen de Sant Cugat del Vallès, ha presentat les seves noves instal·lacions. Les obres d’adequació han permès guanyar espai i amplitud, modernitzar el concessionari i oferir així un servei de més qualitat al client.  

A partir d’ara, els usuaris durant el procés de configuració i personalització del turisme o furgoneta, podran veure com queda a través d’una televisió, instal·lada al costat de la taula reservada per al comercial. A més a més, els clients podran gaudir d’un nou espai de realitat virtual on interactuar amb els nous models. I per als més petits s’ha habilitat un nou espai molt més innovador i interactiu.

Amb motiu de la reinauguració, els pròxims dies 12, 13 i 14 de juliol, el concessionari oferirà descomptes especials en determinats turismes i furgonetes nous i d’ocasió. 

 

 

Martes, Octubre 9, 2018
0